Εγγραφή Είσοδος
  Search
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα

Ενημέρωση για την εξέλιξη του προγράμματος "Καθ' οδόν"

Ελαχιστοποίηση
2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με την καθυστέρηση των πληρωμών - Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

Σχετικά  με την καθυστέρηση των πληρωμών των δικαιούχων του Προγράμματος Κατάρτισης «Εξειδικευμένης Κατάρτισης σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών εργαζομένων στην πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση, καθ΄ οδόν προς τον σύγχρονο Δήμο».

 Διαβάστε περισσότερα ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ε.Τ.Α. σχετικά με την καθυστέρηση της καταβολής των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Επιδομάτων - Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010


Σχετικά  με την καθυστέρηση της καταβολής των  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Επιδομάτων του Προγράμματος Κατάρτισης «Εξειδικευμένης Κατάρτισης σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών εργαζομένων στην πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση, καθ΄ οδόν προς τον σύγχρονο Δήμο».

 Διαβάστε περισσότερα ...
Απολογιστική Ημερίδα Προγράμματος Κατάρτισης - Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009

 

Απολογιστική Ημερίδα Προγράμματος Κατάρτισης

"Καθ' Οδόν προς το σύγχρονο Δήμο"

Αθήνα, 15.12.09
Η εταιρεία Π.Ε.Τ.Α. A.E., σε συνεργασία με την ΚΕΔΚΕ, παρουσίασε τα αποτελέσματα του καινοτόμου και σημαντικού για την Τοπική Αυτοδιοίκηση προγράμματος, του έργου «Εξειδικευμένη κατάρτιση εργαζομένων στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.), καθ’ οδόν προς τον σύγχρονο Δήμο», σε απολογιστική ημερίδα η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15/12/2009 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Δελτίο Τύπου 15.12.09

Φωτογραφίες από την απολογιστική ημερίδα   Φωτογραφίες από την απολογιστική ημερίδα  Φωτογραφίες από την απολογιστική ημερίδα

Φυλλάδιο Ημερίδας

   


 
Πρόγραμμα «Κατάρτισης» - Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2009

 

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ενάρξεις σεμιναρίων Κατάρτισης εργαζομένων στους ΟΤΑ. Από αυτή τη στήλη βλ. (Κατάρτιση - Πρόοδος Έργου) θα μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για την πρόοδο των σεμιναρίων σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και τις συμμετοχές υπαλλήλων. Η εταιρεία Π.Ε.Τ.Α. ως υπεύθυνη υλοποίησης του έργου δηλώνει ικανοποιημένη από την πορεία του προγράμματος. Ο συνολικός αριθμός των σεμιναρίων θα αγγίξει τα 250 και υπολογίζεται ότι το πρόγραμμα της Κατάρτισης θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Από τα στατιστικά στοιχεία της Π.Ε.Τ.Α. προκύπτει ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των εργαζομένων βρίσκει έντονο ενδιαφέρον και στις τρεις θεματικές ενότητες θεωρώντας απαραίτητη τη συμμετοχή του σε όλες.

Από την έναρξη του έργου και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σεμινάρια σε πάνω από 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Σε πολλές από αυτές  υλοποιούνται πάνω από 2 σεμινάρια κάθε μήνα. Η ηγεσία της Π.Ε.Τ.Α. αναμένει ότι ο αριθμός των σεμιναρίων θα αυξάνεται σημαντικά καθώς πλησιάζουμε την ολοκλήρωση του Έργου

 

 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ "ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ" - Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009

 

Την Τρίτη 02/09/2009 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε.Τ.Α συνάντηση με τους αναδόχους των ΚΕΚ με θέμα συζήτησης την υλοποίηση του προγράμματος της «Κατάρτισης». Οι ανάδοχοι παρουσίασαν στη διοίκηση της Π.Ε.Τ.Α την διαδικασία υλοποίησης, τα σεμινάρια που βρίσκονται σε εξέλιξη και τις συμμετοχές που έχουν δηλωθεί. Οι ηγεσίες των ΚΕΚ φάνηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένες από τις δηλώσεις συμμετοχών όπως συμπλήρωσαν επίσης και την ικανοποίηση των εκπαιδευόμενων με την οργάνωση του προγράμματος.
Έγινε επίσης και παρουσίαση από τον αρμόδιο ανάδοχο της πλατφόρμας τηλεκατάρτισης που θα χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση των εργαζομένων. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης δόθηκε έμφαση στην ευκολία πλοήγησης της πλατφόρμας και στη ταχύτητά της. 

 Με την έναρξη του προγράμματος της Κατάρτισης, η Π.Ε.Τ.Α ξεκίνησε ελέγχους στα ΚΕΚ που έχουν αναλάβει να το υλοποιήσουν. Έλεγχοι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην Ηγουμενίτσα, στη Κοζάνη, στη Λάρισα, στο Βόλο, στο Αγρίνιο, στη Ναύπακτο και στη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση της Π.Ε.Τ.Α έχει μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τον τρόπο διεξαγωγής των σεμιναρίων και την ομαλή πορεία υλοποίησης του προγράμματος.


 

 

 
ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ - Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

 

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους όποιους ενδιαφερόμενους ότι η ημερίδα που είχε προγραμματιστεί για την 01/09/2009 στη Σύρο θα αναβληθεί. Η ημερίδα είχε ως θέμα την παρουσίαση του έργου «Εξειδικευμένη Κατάρτιση εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε), καθ’ οδόν προς το σύγχρονο Δήμο».  

Τηλέφωνα επικοινωνίας ενδιαφερομένων με τα ΚΕΚ ανά περιοχή
 
Α' ΧΩΡΙΚΗ
Περιοχή
Φορέας
Διεύθυνση
Τηλέφωνο
 
Θεσσαλονίκη
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ
Γιαννιτσών 31
2310502412
 
Θεσσαλονίκη
ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΕΚ ΕΠΕ
Χρ. Πιψου 9 & Μαντζάρου
2310546816
 
Αθήνα
ΚΕΚ ΔΙΑΥΛΟΣ
Πελλήνης 8
2310523512
 
Αθήνα
SYNERGY ΚΕΚ ΑΕ
Χαρ.Τρικούπη 5
2105786226
 
 
 
 
 
Β' ΧΩΡΙΚΗ
 
 
 
 
 
Λάρισα
ΚΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ
Παλαιολόγου 19
2410554026
 
 
ΚΕΚ ΕΡΓΟΝ
 
2105202500
 
 
 
 
 
Γ' ΧΩΡΙΚΗ
 
 
 
 
 
Αθήνα
ΕΕΔΕ
Λ.Ιωνίας & Ιακωβάτων
2102112000
 
Ηλιούπολη
ΚΕΚ ΑΚΜΗ
Λ.Βουλιαγμένης 337
2109769510
 
 
 
 
 
Δ' ΧΩΡΙΚΗ
 
 
 
 
 
Ηλιούπολη
ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΕ
Ηρώων Πολυτεχνείου 40
2109942373
 
Αθήνα
Κ-Μ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ
Λιοσίων 117
2108230100
 
Πειραιάς
ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ ΑΕ
Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου 38-40
2104618585

 

 
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ - Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

 

Μέχρι στιγμής έχουν ήδη προγραμματιστεί 40 σεμινάρια σε ολόκληρη τη χώρα. Εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στη Σπάρτη, στο Άστρος, στη Καστοριά, στη Κοζάνη, στο Βόλο, στη Λάρισα, στα Τρίκαλα, στην Άρτα, στην Ηγουμενίτσα, στα Ιωάννινα, στη Λαμία, στη Ναύπακτο, στο Νεοχώρι, στο Πύργο, στο Αγρίνιο, στο Ληξούρι και στη Λευκάδα.

 

Παρά τις δυσχέρειες της καλοκαιρινής περιόδου, η κατάρτιση έχει αρχίσει τον Αύγουστο με καλή συμμετοχή και ήδη 866 στελέχη των ΟΤΑ (17% του στόχου που πρέπει να καλυφθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2009) επιμορφώνονται στο πλαίσιο του προγράμματος.

 

  

 

 
“Καθ’ οδόν προς το σύγχρονο Δήμο” Ενισχύοντας τον εκσυγχρονισμό της Αυτοδιοίκησης - Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2009

 

Την Πέμπτη 31/7/2009 υλοποιήθηκε το 2ο σεμινάριο σε στελέχη εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η συμμετοχή και προσέλευση των εργαζομένων ήταν ιδιαίτερα σημαντική υπογραμμίζοντας το ενδιαφέρον τους για το έργο. Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στα πλαίσια της Δ’ Χωρικής Ενότητας  (ΚΕΚ ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΕ, Κ-Μ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ, ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ ΑΕ) στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕ ACADEMY στο Μαρούσι.

Οι συμμετέχοντες ήταν εργαζόμενοι από Δήμους του λεκανοπεδίου Αττικής (Δήμους Χαλανδρίου, Νέας Ιωνίας, Παπάγου και Βύρωνα).Εκπροσωπώντας την Π.Ε.Τ.Α ΑΕ ο κος Π. Εσκίογλου, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το σκοπό και το πλαίσιο των σεμιναρίων, καθώς και τη στρατηγική της ΚΕΔΚΕ σε σχέση με τη διεύρυνση της χρήσης υψηλού επιπέδου εφαρμογών πληροφορικής στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η ολοκλήρωση του 2ου σεμιναρίου Κατάρτισης θεωρήθηκε και αυτή επιτυχής επιβεβαιώνοντας τη σημασία  υλοποίησης  του έργου για τους εργαζόμενους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


 

 
Ξεκίνησε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων του Προγράμματος Κατάρτισης της Π.Ε.Τ.Α. «Καθ΄οδόν π - Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009

 

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η έναρξη του πρώτου κύκλου των εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Προγράμματος Κατάρτισης της Πληροφόρηση Επιμόρφωση Τοπική Ανάπτυξη (Π.Ε.Τ.Α.) Α.Ε., σε συνεργασία με την ΚΕΔΚΕ, «Καθ’ οδόν προς το Σύγχρονο Δήμο», με συμμετέχοντες εργαζομένους από διάφορους δήμους της Αττικής. Τα σεμινάρια ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 27 Ιουλίου, στο κτήριο της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στην Αθήνα, και υλοποιούνται στο πλαίσιο του παραπάνω αναφερθέντος προγράμματος, το οποίο απευθύνεται σε 5000 εργαζομένους στους ΟΤΑ. Ανάδοχοι για τα σεμινάρια της Αττικής είναι η ΕΕΔΕ και το ΚΕΚ Ακμή Α.Ε., ενώ για τους υπόλοιπους δήμους της χώρας –οι οποίοι έχουν χωριστεί συνολικά σε τέσσερις (4) χωρικές ενότητες με βάση τη γεωγραφική κατανομή των υποψήφιων καταρτιζόμενων– ανάδοχοι είναι οι φορείς: Τεχνόπολις Α.Ε. – Καινοτόμες Αναπτυξιακές Δράσεις Κ.Ε.Κ. – Κ.Ε.Κ. Δίαυλος – Κ.Ε.Κ. Synergy Α.Ε., Δήμητρα Κ.Ε.Ε. Α.Ε. και Παπαβασιλείου & ΣΙΑ Ο.Ε.– Ευρωεργασιακή Α.Ε. Κ.Ε.Κ. – Άποψη Α.Ε. Υπεύθυνοι για τη σύνταξη του εκπαιδευτικού υλικού είναι το ΕΑΙΤΥ και η ATC Α.Ε.
 

 

 
Η Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. ζητεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

07.02.11
Η «ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ – ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» (Π.Ε.Τ.Α.) Α.Ε., αναπτυξιακή εταιρεία της Αυτοδιοίκησης με μελετητική, συμβουλευτική δραστηριότητα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου  «Εξειδικευμένη Κατάρτιση εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση στις Τεχνολογίες  Πληροφορικής Επικοινωνιών (ΤΠΕ), καθ οδόν προς το σύγχρονο Δήμο (Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Αττικής)», Υποέργο 17: «Δημιουργία Σχημάτων Πιστοποίησης», ζητεί προσωπικό πλήρους απασχόλησης, με εμπειρία και επιστημονική επάρκεια, για έργα της που αφορούν :

1. Σχεδιασμός, Παρακολούθηση, Εφαρμογή συγχρηματοδοτούμενων από την  Ευρωπαϊκή Ενωση Προγραμμάτων (ΕΣΠΑ 2007-2013, κ.α.)

2. Κοινωνία της Πληροφορίας (εφαρμογή, διαχείριση έργων e-government, GIS, ευρυζωνικών, κ.α.)

3. Υποστήριξη σε θέματα ποιότητας, πιστοποίησης προσώπων και διαδικασιών

Πληροφορίες και αποστολή Βιογραφικών Σημειωμάτων :
 
peta@info-peta.gr, τηλέφωνο 2132155600,
fax 210 8252608,
ΗΠΕΙΡΟΥ 11 Αθήνα, 104 33,   www.info-peta.gr

 


Εγγραφή
Υπενθύμιση Κωδικού;

 

Ελαχιστοποίηση
Εγγεγραμένοι χρήστες Μέλη:
Latest New User Τελευταίος: gianis
Τελευταίες 24 ώρες Τελευταίες 24 Ώρες: 0
1 ημέρα πριν 1 ημέρα πριν: 0
User Count Συνολικά: 11

Χρήστες στον δικτυακό τόπο Συνδεδεμένοι χρήστες:
Επισκέπτες Επισκέπτες: 0
Μέλη Μέλη: 0
Σύνολο Σύνολο: 0